background
Aktuelno
23 Feb 2018
Komentara 0

Ako je mamurluk, nije lav

Za novčanik vam ne možemo pomoći, ali za ovo drugo imamo neko rješenje. Sanacija neka prođe što brže i bezbolnije! Pa da počnemo…

Voda

Uvijek je nekako zaboravimo, jer već pijemo neku tečnost, zar ne? Ali u vodi je spas, bukvalno. Koliko god popili, ako uključimo vodu između tura, mamurluk će nam biti upola lakši. Ali kad već to ne uradimo, onda se moramo dehidrirati dan kasnije. Obećavamo, biće bolje nakon svake čaše vode.

Tunjevina

Da, da, ova riba koju najčešće imamo u konzervama i za kojom posežemo uglavnom tokom onih nekoiko dana dijete, može sada da bude naš saveznik u borbi protiv mamurluka.

Čaj od nane

Većina ljudi misli da je jaka crna kafa jedino rješenje kada otvore oči i shvate da možda nije trebalo naručiti još one dvije posljednje ture. Međutim, kafa će dodatno dehidrirati naš već izmučeni organizam. Umjesto kafe, okrenite se čaju od nane koji će umiriti i stomak i nervni sistem, a i ubrzati izbacivanje toksina.

Supa

Poslije lude noći nam je na posljednjem mjestu ideja da stojimo iznad šporeta, zato je supa (iz kesice) idealna - bogata vitaminima i mineralima i elektrolitima koje smo gubili cijelu noć, a potreban je minimalan trud da se spremi.

Banane

Za vraćanje energije posegnite za bananama, ne energetskim pićima. Banane su bogate vitaminama A, B6, C, E… a ugljeni hidrati će djelovati kao instant energetska bomba koja nam je prijeko potrebna. Garantujemo vraćanje osjećaja snage za tili čas!  

Probajte da popijete čašu vode između svake ture, a ako i to ne pomogne, javite nam jesu li uspjeli neki od naših savjeta. :)

Dodaj novi komenatar

Komentari